Troll Spjälsäng

Troll är en tillverkare från Lettland och när den första fabriken öppnades 1994 jobbade 20 anställda med att producera 200 sängar för den svenska marknaden varje månad. Det är alltså ett företag som redan från början satsat på den nordiska marknaden, europeisk standard och håller hög kvalitet.

Idag är Troll betydligt större och har över 400 anställda i två fabriker och tillverkar mer än 15 000 produkter varje månad. Det är inte svårt att förstå att Troll haft ett framgångskoncept när det kommer till spjälsängar och andra barnsängar.

I Sverige finns det flera stora återförsäljare som säljer spjälsängar från Troll och en betydelsefull faktor är att de är väldigt prisvärda och kostar inte mycket jämfört med andra tillverkare. Många av deras spjälsängar ligger i ett prisintervall på 1000-3000 kronor.

GoBaby.se har många spjälsängar från Troll och som dessutom har fri frakt på flera av modellerna.

Exempel på spjälsängar från Troll

Dessa spjälsängar från Troll finns även att köpa i de e-butiker som vi listar under Köp Online. Vårt ca. pris är förmodligen lite över vad priset i e-butikerna sedan ligger på.

Spjälsäng-TrollSpjälsängen här till höger är Royal från Troll och känns igen med kronan på den vita sängramen. Denna spjälsäng har precis som alla andra från Troll möjligheten att ställa in madrassen i tre lägen i höjd.

Måtten på Troll Royal är 132,8x112x66,6 cm (bxhxd) och använder standardmadrassen 120×60 cm. Priset för sängen ligger vanligtvis på ca 2700 kronor och tillhör inte de billigaste sängarna från Troll.

Kommentarer är stängda