Billiga Spjälsängar

För många som letar efter spjälsäng så är priset bland det viktigaste och det är inte så konstigt att förstå då man ofta står inför många andra utgifter, speciellt när man väntar barn.

Billigast kommer du förmodligen undan med om du kan ärva en spjälsäng från någon släkting, men alla har tyvärr inte den möjligheten och då faller det på andra alternativ. Ett tänkbart alternativ är att köpa en begagnad spjälsäng men även det är inte speciellt kul. Det finns risker med att köpa möbler begagnat och spjälsängar är inget undantag. Har man otur kan det följa med oinbjudna gäster så man bör köpa med stor försiktighet och vara noga med att kontrollera sängen innan användning. Vägglöss har en tendens att sprida sig mellan hem på just begagnatmarknaden för möbler.

Att köpa en ny spjälsäng kanske inte är det billigaste alternativet men billiga möbelkedjor som IKEA har ett flertal enklare varianter för under 1000 kronor och några mer påkostade för 1500-2000 kronor. De butiker vi listar har också ett antal modeller från tillverkare som t.ex. Troll och Kaxholmen för under 2000 kronor.

Om du bestämt dig för att köpa spjälsängen online och vill komma så billigt undan så ta en titt på de butiker vi listar här på sidan och se om du hittar något som är i rätt prisnivå för er. Nya spjälsängar för under 1000 kronor är inte speciellt vanligt och då krävs det nästan att man vänder sig till typ IKEA eller liknande. Det är kanske inte de roligaste möblerna som säljs där men de är billiga och om pengarna är en kritisk punkt så är det kanske det bästa valet.

Kommentarer är stängda